PEVAČ STAO NA LUDI KAMEN NAKON RAZVODA! Zbog kraha ljubavi sa 13 godina mlađom misicom se povukao iz javnosti, a sada ponovo uživa u ljubavi (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.01.2023 | 18:30


Daniel Kajmakoski, inače poznat po učešću na muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" na kojem je predstavljao rodnu Makedoniju, ponovo se oženio.

Foto: printscreen/instagram.com/daniel_kajmakoski
PEVAČ STAO NA LUDI KAMEN NAKON RAZVODA! Zbog kraha ljubavi sa 13 godina mlađom misicom se povukao iz javnosti, a sada ponovo uživa u ljubavi (FOTO)

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, koji je karijeru gradio u Srbiji, u jednom trenutku se iznenada povukao sa javne scene i medija zbog poredničkih problema. Naime, muzičar se razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske sa kojom ima sina Davida, a sada se, na iznenađenje mnogih, ponovo oženio.

Kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, Kajmakoski je ponovo stao na "ludi kamen", a uz fotografije sa opštinskog venčanje, svojoj izabranici je uputio emotivne reči.

- Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom - istakao je pevač.

 

 

Daniel je inače jednom prilikom priznao da se svesno povukao iz javnosti, te otkrio da je razlog za to bila njegova porodica, međutim, uzaludno.

- Jeste bilo svesno povlačenje iz medija. Živim u Beogradu od 2019. godine, naravno i ranije sam živeo, ali sam takođe i jedan period bio u Makedoniji. Tamo sam se oženio, dobio dete i razveo. Sve na brzinu odnosno na moderan način. Zato sam se i povukao iz medija da bih sebi uzeo vreme za porodicu. U nadi da će to možda krenuti da funkcioniše, ali nije. Međutim, meni je jako bitno bilo da mogu sebe da pogledam u ogledalo i kažem sebi: "Okej, dao si sve od sebe" - istakao je pevač svojevremeno.

 

 

 

BONUS VIDEO: