PUKLA TIKVA! ZET ŽELJKA MITROVIĆA IZBRISAO SVE SLIKE SA KRISTINOM: Ovo je njegovo saopštenje!(FOTO)


IZVOR: Republika - 06.01.2023 | 08:52


Zet Željka Mitrovića objavio saopštenje.

Foto: instagram.com
PUKLA TIKVA! ZET ŽELJKA MITROVIĆA IZBRISAO SVE SLIKE SA KRISTINOM: Ovo je njegovo saopštenje!(FOTO)

Ćerka vlasnika Pink televizijeŽeljka Mitrovića, Kristina već neko vreme izaziva ogromnu pažnju domaće javnosti. Putem Instagrama ona je svoje pratioce pustila da zavire u njenu veoma ispunjenu svakodnevicu, te je pored neverovatnog luksuza u kojem uživa ona javnosti predstavila i verenika Iliju, ukrajinskog milijardera i naslednika kralja uranijuma. 

Foto: instagram.com

Ilija i Kristina Mitrović

 

Romantična putovanja, luksuzni restorani i apartmani, skupoceni pokloni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo ove, kako su je mnogi nazivali moderne bajke, kojoj je, po svemu sudeći sada došao kraj. Raskid Kristine Mitrović sa verenikom Ilijom evidentno je usledio, što smo mogli zaključiti upravo putem društvenih mreža kada je Kristinin, do juče, dragi objavio veoma interesantan sadržaj.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.– objavio je Insta story najverovatnije bivši zet Željka Mitrovića, a potom pobrisao sve romantične fotke na kojima je sa Kristinom, piše, piše Story.

BONUS VIDEO: