KO JE IZABRANICA MARKA ROKVIĆA? Upoznali se u školi, pevač joj posvetio pesmu, a Marinko ju je mnogo voleo - evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.01.2023 | 12:00


Izabranica Marka Rokvića, Sara Oster, pre dva dana na svet je donela devojčicu.

Foto: ST/N.MANDIĆ
KO JE IZABRANICA MARKA ROKVIĆA? Upoznali se u školi, pevač joj posvetio pesmu, a Marinko ju je mnogo voleo - evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO)

Supruga pevača Marka RokvićaSara Oster Rokvić, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Draga. a njihova ljubavna priča je jedna od najlepših na estradi.

Naime, njihovo poznanstvo počelo je još u srednjoj školi, dok su bili tinejdžeri. Međutim, njihova ljubav nije počela tada, pošto su prvih nekoliko godina poznastva bili samo prijatelji. Ipak, i nakon završetka škole ostali su u kontaktu, što je rezultiralo time da se par godina kasnije između njih rode emocije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 

Marko je svojevremeno otkrio da je jednu svoju pesmu posvetio upravo svojoj ženi Sari. U pitanju je numera "Idu nam, idu dani". Po tekstu lako je shvatiti da Marko u pesmi opisuje svoja osećanja prema Sari, ali pre nego što je njihova ljubavna priča počela, tačnije dok su još bili u "fazi muvanja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 

Sara je bila u sjajnim odnosima sa pokojnim Marinkom Rokvićem, ali i sa njegovom suprugom Slavicom, te su zajedno delili i porodične fotografije. Marko i Sara se odlično slažu i sa njegovim bratom Nikolom i suprugom Bojanom Barović, te tako često organizuju druženja i okupljanja.

 

 

Marko i Sara su se venčali 2015. godine, a iste su dobili i svoje prvo dete - sina Despota. Poslednjih godina Marko nije na javnoj sceni, ali je i dalje u muzičkim vodama, a njegova žena ima jedno zaista više nego lepo zanimanje. Naime, Sara je diplomirani filolog, ali se ne bavi tom profesijom već ima blog posvećen najlepšoj stvari na svetu - majčinstvu.

BONUS VIDEO: