"ŽAO MI JE MOG ZOKIJA" Era Ojdanić se rečima koje slamaju srca oprostio od Kalezića, pa otkrio detalje života pokojnog pevača


IZVOR: Republika - 05.01.2023 | 06:45


Zoran Kalezić preminuo je od posledica karcinoma pluća, zbog čega je cela estrada danas zavijena u crno.

Foto: ATAImages
"ŽAO MI JE MOG ZOKIJA" Era Ojdanić se rečima koje slamaju srca oprostio od Kalezića, pa otkrio detalje života pokojnog pevača

Danas su estradu zadesile jako tužne vesti. Naime, reč je o gubitku popularnog pevača Zorana Kalezića, koji je u 73. godini izgubio veoma tešku borbu sa opakom bolešću, a ova vest zavila je estradu u crno.

Mnoge njegove kolege i prijatelji, oprostili su se od njega, a ovim povodom oglasio se i folker Era Ojdanić, koji je izrazio duboko i iskreno saučešće njegovoj porodici i svima koji su ga poznavali, te takođe otkrio i da li se čuo sa njim.

- Šta da vam kažem? Žao mi je Zokija mnogo, dobar je pevač i čovek. Jedan po jedan odlaze. Mi smo dobri bili, radili smo dosta tezgi zajedno. Jedno vreme, 99', 00', bio je predsednik udruženja estradnih umetnika u Beogradu, družili smo se i zajedno imali turneje. Bili smo i komšije na Banovom brdu, njegova pokojna žena i on su imali parfimeriju, a imao sam je i ja. Bili smo neka konkurencija jedno drugom, u tom privatnom smislu - rekao je Era, a na pitanje kada su se i da li su se čuli neposredno pred njegovu smrt, imao je da kaže:

Foto: Printscreen

Era Ojdanić

- Nisam se dugo čuo sa njim, ali sam čuo od kolega i ljudi da je teško oboleo i da mu je ta bolest došla glave. Tuga! Ode mnogo kolega u poslednjih godinu dana. Još jedno veliko saučešće porodici, familiji i svima onima koji su ga mnogo voleli. On je mlađi od mene tri godine. Počeli smo u isto vreme. Mnogo je voleo sa pokojnim Bucom da igra šah i karte i tako - zaključio je Era.

BONUS VIDEO: