"TEODORA JE PUŠTENA" Prvo oglašavanje Nina Čelebića nakon raskida sa Džehvom, društvene mreže se usijale! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.01.2023 | 21:45


Teodora Džehverović i Nino Čelebić nedavno su raskinuli dugogodišnju vezu, iako se pričalo da bi uskoro trebalo da stanu na "ludi kamen".

Foto: Instagram.com
"TEODORA JE PUŠTENA" Prvo oglašavanje Nina Čelebića nakon raskida sa Džehvom, društvene mreže se usijale! (FOTO)

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić raskinuli su krajem prošle godine, a javnost je za to saznala nakon što su se otpratili sa društvenih mreža. Njih dvoje se ovim povodom nisu oglašavali sve do sada. Iako Teodora i dalje ćuti, Nino je odlučio da prokomentariše raskid sa njom.

Naime, košarkaš je juče proslavio 32. rođendan, a tim povodom je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj pozira u vinogradima, obučen u elegatno odelo.

32, ali i dalje svež - napisao je Nino.

 

 

Ispod fotografije su se nizali komentari i čestitke povodom rođendana, a Nino se zahvaljivao pratiocima. Ipak, bilo je i onih koji su ga kritikovali i "savetovali" da ostavi Teodoru na miru.

Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru. Ti si u tom crnom narko svetu, te demonske muzike, kvariš njenu svetlost mrakom. Njoj treba neko kao ona, pun svetla, života, uspeha. Pusti je samo, za njeno dobro - napisao mu je jedan Teodorin fan.

Foto: instagram.com/ninocelebic

Nino Čelebić potvrdio raskid sa Teodorom Džehverović

Nina je ova poruka zasmejala, pa je na istu odgovorio i spomenuo Džehverovićevu.

Važi. Puštena je - prokomentarisao je Čelebić uz emotikone koji se smeju.

Podsetimo, potez pevačice i košarkaša odjeknuo je na mrežama, a fanovi Džehverovićeve odmah su počeli da spekulišu i da je došlo do raskida dugogodišnje veze. Teodora je obrisala zajedničke fotografije sa Ninom sa svog profila na pomenutoj mreži, a to je uradio i on.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli

BONUS VIDEO: