JOVAN MEMEDOVIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Nakon braka od 20 godina, voditelj prvi put u javnosti sa atraktivnom lepoticom!


IZVOR: Republika - 17.12.2022 | 17:00


Jovan Memedović uhvaćen je sa novom devojkom!

Foto: E-Stock
JOVAN MEMEDOVIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Nakon braka od 20 godina, voditelj prvi put u javnosti sa atraktivnom lepoticom!

Poznati voditelj Jovan Memedović svoj privatni život uspeo je da sakrije od javnosti, pa je čak i 2014. godine razvod od supruge Mirjane sproveo u delu bez velike pompe. 

Podsetimo, Mirjana i Jovan bili su u braku skoro 20 godina, a tokom romanse dobili su dvoje dece ćerku Mašu i sina Uroša. No, potom su zajedničkom odlukom stavili tačku na njihov brak. 

Foto: Youtube.com pritnscreen

Jovan Memedović

 

Od tada se Memedović gotovo nikada nije pojavljivao u javnosti sa lepšom polovinom, zbog čega se nije ni znalo da li sada ima partnerku kraj sebe. Međutim, ovog puta dao je i više šlaga nego što je možda hteo, pa se na jednom javnom događaju pojavio sa atraktivnom lepoticom, zbog koje su mnogi pomislili da mu je nova devojka. 

Foto: Tanjug/J. Pap

Jovan Memedović

 

Voditelj se sa nekadašnjom fudbalerkom, a sadašnjom porducentkinjom Snežanom pojavio na otvaranju jedne vinarije u Beogradu, a čijem otvaranju su prisustvovali mnogi poznati: Mirjana Bobić Mojsilović, Katarina Radivojević, Mima Karadžić, Ivana Dudić, Lazar Marković...

Njih dvoje se, kako prenosi izvor sa lica mesta, nisu razdvajali cele večeri, piše Blic.

BONUS VIDEO: