"KAKAV SMRAD OD DEVOJKE, TREBA JE TUŽITI" Dunja Jovanović ismevala javno ženu zbog straha, izoperisana influenserka zaboravila KO JE ONA!


IZVOR: Republika - 09.12.2022 | 15:00


Dunja Jovanović, influenserka koja se zalaže za ljudska prava, vređala je potpuno i ismevala nepoznatu gospođu.

Foto: Youtube printscreen/ Dunja Jovanic
"KAKAV SMRAD OD DEVOJKE, TREBA JE TUŽITI" Dunja Jovanović ismevala javno ženu zbog straha, izoperisana influenserka zaboravila KO JE ONA!

Influenserka Dunja Jovanović već mesecima unazad je na udaru javnosti, zbog njenog ponašanja, a u žižu skandala došla je nakon što je smotala bivšeg dečka Ive Grgurić, kako se spekulisalo. 

Međutim, sada je Dunja došla ponovo u epicentar skandala, jer je ismevala jednu ženu javno, čime je pogazila sva ljudska prava. Naime, Jovanovićeva se združila sa nepoznatim influenserom Milanom Maglovim, sa kojim je otputovala u Dubai, a tom prilikom se našla u jednoj od atrakcija, gde su zajedno ismevali nepoznatu gospođu. 

Foto: printscreen/instagram.com/imfashionbabe

Dunja Jovanović "Ovo sam ja"

 

To je naišlo na veliki odziv kod surovih tviteraša, koji inače ne štede kada su u pitanju ovo dvoje ,,naivnih" influensera. 

- Pih smradovi jedni; Zna li da krši ljudska prava? I da ju se može tužiti. Javna ličnost sebi dozvoljava ponižavanje i snimanje osobe koju ne poznaje i objavljuje na društvene mreže. Ovo joj nije prvi put i nikada se neće promjeniti, nadam se da će ju netko i tužiti - bili su samo neki od oprečnih kometara. 

 

 

 

 

Inače, podsetimo, Dunja je nedavno pokrenula kampanju ,,Ovo sam ja", u kojoj je istakla da joj je vrlo važno da bude prirodna i da svako treba ceniti i poštovati sebe. Međutim, zaboravila je šta je sve korigovala na sebi kada je plastična i estetska hirurgija u pitanju, pa su je i zbog toga ,,razapeli" na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: