KIJA KOCKAR UDARILA NA LUNU I SLOBU PONOVO: Propala pevačica se prisetila Zadruge, objavila snimak koji je sve šokirao! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.12.2022 | 13:30


Kija Kockar ponovo provocira Lunu Đogani i Slobu Radanovića na društvenim mrežama!

Foto: Printscreen RTV Pink, ST/N.MUTIĆ
KIJA KOCKAR UDARILA NA LUNU I SLOBU PONOVO: Propala pevačica se prisetila Zadruge, objavila snimak koji je sve šokirao! (VIDEO)

Nekadašnja pevačica Kija Kockar, koja je svoju karijeru izgradila u rijalitiju ,,Zadruga", sada na vrlo otvoren način pokušava da se izvuče iz konteksta rijaliti učesnice, iako je tako dospela u medijima. 

Da nije bilo bivšeg supruga Slobe Radanovića, verovatno za Kiju Kockar ne bismo ni čuli. No, ona očigledno vešto koristi ime bivšeg supruga kako bi se našla u javnosti. Iako je dugo nema nigde, niti je možemo videti na nekim prestižnim događajima, Kija je svoj Tviter nalog iskoristila kao priliku da ponovo dospe u žižu javnosti. 

Foto: Printscreen Pink tv

Kija Kockar u Premijeri

 

Naime, Kockareva se toliko potrudila da pronađe snimak iz prve sezone ,,Zadruge" u kom provocira Slobu Radanovića i Lunu Đogani, kako bi samo dodala opis ,,Rekla sam".

- Svi su videli šta su mi uradio, svi su videli! I pop što nas je venčao, jer gledao na Jutjubu verovatno - rekla je Kija Kockar u spornom snimku. 

 

 

Očigledno da nekadašnju učesnicu rijalitija nije bilo mrsko da pretražuje snimak iz prve sezone, ali kada biste je upitali da prokomentariše aktuelne zadrugare, verovatno biste dobili odgovor ,,Ne gledam, ne pratim Zadrugu" ili neki sličan komentar kojim bi se ogradila.

BONUS VIDEO: