ODSLUŽIO SAMO ČETIRI DANA VOJNOG ROKA! Cobe priznao da je MOLIO da ga puste!


IZVOR: Republika - 09.12.2022 | 12:16


Pevač otkrio šta ga je spasilo vojske.

Foto: youtube.com/printscreen
ODSLUŽIO SAMO ČETIRI DANA VOJNOG ROKA! Cobe priznao da je MOLIO da ga puste!

Slobodan Batjarević Cobe, proslavio se učešćem u ''Zvezdama Granda'', pa je otkrio daje upravo zbog nastupa i karijere odslužio samo četiri dana vojnog roka.

- Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer. Pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe. Posle su ukinuli vojsku i, eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa, široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto - rekao je pevač za Grand Online i dodao da su ga uvek terali da peva:

Foto: youtube.com

Slobodan Bajtarević Cobe o vojsci

- Non-stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena, jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip. Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto. Sećam se, već sam potpisao ugovor sa „Grandom" i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa. Da nisam bio muzičar, ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije.

BONUS VIDEO: