OVAKO JAMI IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Pevačicino lice glavna je tema na društvenim mrežama, a pogledajte kakva je zaista (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.11.2022 | 09:43


Publika koja pevačicu Jasnu Milenković Jami pamti iz mlađih dana danas govori da je ostala prepoznatljiva samo po plavoj kosi, te da više ne liči na sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVAKO JAMI IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Pevačicino lice glavna je tema na društvenim mrežama, a pogledajte kakva je zaista (FOTO)

Jasna Milenković Jami je u poslednje vreme često izjavljivala da nema ništa protiv plastičnih operacija, što se jasno može videti na njenom licu. I dok se javnost polako navikava na novu verziju pevačice, ona sve korekcije na licu često ističe i jakom šminkom - sada ponovo iznenađuje.

Foto: Republika

Mnogi kažu da su Jami i njena ćerka preslikane

Naime, Jami se u poslednjem periodu sve češće u javnosti pojavljivala sa svojom naslednicom, Leom, uvek skockane od glavne do pete, a mnogi su mišljenje da su kao "jaje jajetu". Međutim, u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram, pevačica je objavila kako izgleda njeno novo lice kada na sebi nema ni trunke šminke.

Milenkovićeva je pozirala sa svojim kućnim ljubimcem i primetno je da ima ipak osveženo lice, u odnosu na ono koje smo prethodno vreme mogli da gledamo u emisijama.

Jami na fotografiji koju je objavila nema ni trunke šminke, a komentari ispod objave su se samo nizali: "Svaka čast", "To je naša Jami", "Malo češće furaj ovaj fazon", "Prelepa si"...

BONUS VIDEO: