NA ČELU MI JE PISALO RASPUŠTENICA: Goca Tržan prošla kao bosa po trnju nakon razvoda od Marinkovića: "Niko nije želeo da čuje moju stranu"


IZVOR: Republika - 22.11.2022 | 08:00


Goca Tržan tvrdila je da je njen muž na sve načine pokušavao da je degradira

Foto: ATA Images
NA ČELU MI JE PISALO RASPUŠTENICA: Goca Tržan prošla kao bosa po trnju nakon razvoda od Marinkovića: "Niko nije želeo da čuje moju stranu"

Razvod Goce Tržan i rijaliti zvezde Ivana Marinkovića svojevremeno je bio tema broj jedan u medijima, a popularna pevačica tvrdila je da je njen bivši suprug činio sve moguće kako bi u medijima stvori lošu sliku o njoj.

Naime, želela to ili ne, Tržanova je postala glavna tema među brojnim pričama o šestoj sezoni "Zadruge" i to zbog Marinkovića, koji trenutno boravi na popularnom imanju u Šimanovcima.

Foto: ATA Images

Goca Tržan na jednom događaju

Tržanova se retko osvrće na neuspeli brak sa rijaliti-zvezdom, ali nedavno je istakla da je njen bivši po svaku cenu želeo da joj naruši ugled u javnosti.

- Prošla sam kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu, jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja nema tabue, itd... - ispričala je Goca svojevremeno, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

Foto: Blic TV printscreen

Goca Tržan na emisiji

BONUS VIDEO: