DEVEDESETIH JE HARALA NAŠOM MUZIČKOM SCENOM: Napustila je Srbiju, udala se za kolegu, a evo kako Ella B sada izgleda! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.11.2022 | 14:30


Ella B bila je simbol devedesetih godina, a sada se potpuno promenila i muzika je više ne zanima.

Foto: printscreen
DEVEDESETIH JE HARALA NAŠOM MUZIČKOM SCENOM: Napustila je Srbiju, udala se za kolegu, a evo kako Ella B sada izgleda! (FOTO)

Brankica Čebalović, poznatija kao Ella B, žarila je i palila devedesetih godina, a nema muškarca koji nije bio zaljubljen u nju. Brankicama je godinama u srećnom braku sa suprugom Ljubom, sa kojim živi u Nemačkoj i njihovih četvoro dece.

Ljuba je bio član poznate glume ''Bit strit'', karijere su im dostigle vrhunac i upravo tada su odlučili da se povuku sa javne scene. Venčali su se u emisiji ''48 sati svadba'', a interesovanje za estradu više nemaju.

Foto: printscreen

Ella B

- Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva - rekla je 2019. godine Ella B za Kurir i otkrila čime se bavi:

- Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put - rekla je pevačica tada i dodala da deci ne govore o svojoj popularnosti, kao i da im je teško da povežu taj period sa svojim roditeljima:

 

 

- Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama.

BONUS VIDEO: