GUDELJ POKAZAO NOVU DEVOJKU, PLAVUŠA ZALUDELA SVE: Fudbaler objavio prvu zajedničku fotografiju!


IZVOR: Republika - 10.11.2022 | 17:20


Poznati fudbaler Dragi Gudelj na Instagram profilu pokazao je novu devojku, koja već sada izaziva veliku pažnju!

Foto: instagram
GUDELJ POKAZAO NOVU DEVOJKU, PLAVUŠA ZALUDELA SVE: Fudbaler objavio prvu zajedničku fotografiju!

Fudbaler Dragi Gudelj proslavio je 25. rođendan u Španiji gde i živi i radi, a osim što su mu članovi porodice čestitali divan dan, i devojka za koju se priča da je s njom u vezi poželela mu je sve najlepše.

Reč je o manekenki Lani Lazarević, koja ima 20 godina i s kojom je Gudelj navodno od letos. Oni se dosad nisu oglašavli zajedničkim fotografijama, sve do rođendana koji je Dragi proslavio 8. novembra.

Foto: Instagram.com

Dragi Gudelj pokazao novu devojku

 

Iako je upisana u Beču na jednan prestižni američki univerzitet gde studira međunarodne odnose, manekenka je kako se čini za Gudeljev rođendan doletela u Sevilju kako bi prisustvovala rođendanu. Par se fotografisao držeći se za ruke, a da uživaju u ljubavi govore i njihovi široki osmesi.

Foto: Instagram.com

Laza Lazarević nova devojka Dragija Gudelja

 

Lana je proglašana za top modela Evrope u 2021. godini. Ona je rodom iz Novog Sada, a dok nije otišla na studije u Austriju, školovala se u Americi.

- Do sada sam posetila pet kontinenata, ali još uvek postoji toliko toga što želim da otkrijem i istražim - izjavila je ranije Lazarevićeva za jedan magazin.

BONUS VIDEO: