VERILA SE STANIJA! Starleta se udaje za bogatog biznismena, jednu stvar joj je odmah ZABRANIO!


IZVOR: Republika - 07.11.2022 | 09:31


Stanija Dobrojević se udaje.

Foto: D.Kadić
VERILA SE STANIJA! Starleta se udaje za bogatog biznismena, jednu stvar joj je odmah ZABRANIO!

Starleta Stanija Dobrojević već pet meseci je u vezi sa srpskim biznismenom koji živi i radi u Americi, a kako Informer prenosi, ona je zbog njega ostavila manekena Marka Markovića.

- Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači - priča Stanijina drugarica za pomenute medije i dodaje da ju je biznismen i zaprosio:

Foto: D.Kadić

Stanija Dobrojević u vezi sa biznismenom

- Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju... Tamo ju je i zaprosio! - priča sagovornica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:

Foto: D.Kadić

Stanija Dobrojević se verila

- Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Nakon što je upoznao Stanijinu porodicu, starletin verenik se vratio u Majami.

- Stanija je zbog njega po celu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju da se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu - priča Stanijina drugarica i dodaje da joj je verenik zabranio ulazak u rijaliti ''Zadruga'':

Foto: Printscreen Instagram stanijadobrojevic

Staniji verenik zabranio da uđe u Zadrugu

- Stanija neće ući u "Zadrugu" zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom.

Stanija se oglasila ovim povodom, ali je privatnost želela da zadrži za sebe.

- Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije... Neka sve zasad bude moja tajna - kratko je rekla Dobrojevićeva.

BONUS VIDEO: