Barbara Bobak oplela po Darku Laziću: Ne želi ni da čuje da folkera, iznela sve na videlo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.10.2022 | 14:08


Barbara Bobak kaže da je celu priču sa Darkom Lazićem ostavila daleko iza sebe, te da uopšte ne voli da priča o folkeru, kao i da je više uopšte ne interesuje.

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ
Barbara Bobak oplela po Darku Laziću: Ne želi ni da čuje da folkera, iznela sve na videlo! (FOTO)

Barbara Bobak i Darko Lazić raskinuli su pre par meseci, ali ime pevača se još vezuje za nju. Pevačica je, međutim, ravnodušna kada je o njemu reč, te nema lepo mišljenje o Laziću.

Foto: ST/D.KADIĆ

 

Naime, Barbara kaže da je celu priču ostavila daleko iza sebe, te da uopšte ne voli da priča o Darku, kao i da je više uopšte ne interesuje.

- Pa sad, planovi, to je bila više onako neka priča. Zaboravila sam to, bukvalno sam izbrisala iz glave. Tako da i da me pitaš, ja ne poznajem više tog čoveka. Da bi mi bilo lakše bez te veze u životu, bilo bi tako. Ali hajde, šta sad da radim, bilo, prošlo, ne ponovilo se - kaže Barbara i otkriva da li je u nekom trenutku pomislila da bi bilo bolje da joj se ništa od toga u životu nije desilo:

- Milion trenutaka, bukvalno. Ali izbrisala sam iz glave sve to, tako da, kao da me pitaš o nekoj nepoznatoj osobi. Niti me interesuje, niti pratim, niti smo u kontaktu, niti s bilo kim u okruženju razgovaram o njemu, tako da baš nemam šta da ti kažem na tu temu. Evo, ja ne poznajem nijednog Darka Lazića, ko je to uopšte - ističe pevačica.

Foto: ATA Images

 

Inače, Bobakova tvrdi da je zbog veze s Lazićem počela da bude dosta u medijima, te da se o njoj pisalo svašta. Kaže da ju je najviše pogodilo kada se pisalo da je laka ženska i da može da je ima svako, što nikako nije slučaj.

 

Foto: ST/N. MANDIĆ


Nisam smela da imam dečka do 18. godine
Barbara se osvrnula i na to kako su njeni roditelji reagovali na sve te priče o Laziću i njoj, te otkrila da su je vojnički vaspitali.

- Mojima je u početku to sve teško padalo i baš su bili razočarani zato što su se oni trudili čitav život da i mene i mog brata održe na tom nekom levelu, baš su nas vojnički vaspitali. Ja sam morala u školi da budem odlikaš, nisam smela momka da imam do 18. godine, nije smeo momak da mi dođe u kuću. Sve je bilo tako strogo s mojima, tako da je njima bilo mnogo teško da čitaju te neke gnusne komentare, pa vesti koje nemaju veze s mozgom, ali sada su se već navikli i zajedno se smejemo glupostima. Oni su sada moji najveći fanovi - rekla je Barbara.

BONUS VIDEO: