BIO JE OŽENJEN, NE ŽIVI U SRBIJI: Indi šokirala fotografijom sa TAJNOG VENČANJA, a evo KO je njen IZABRANIK!


IZVOR: Republika - 11.10.2022 | 21:11


Pevačica Indira Indi Aradinović iznenadila je javnost kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
BIO JE OŽENJEN, NE ŽIVI U SRBIJI: Indi šokirala fotografijom sa TAJNOG VENČANJA, a evo KO je njen IZABRANIK!

Indira Indi Aradinović stala je na ludi kamen, a sa javnošću je srećne vesti podelila kada je objavila fotografiju na kojoj se vide njena burma i burma njenog izabranika.

- Rekli smo da, 10.10.2022. godine - napisala je Indi uz objavljenu fotografiju ispod koje čestitke ne prestaju da se nižu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

Inače, Indi dugo vremena unazad nije krila da je emotivno zauzeta, ali nikada nije mnogo govorila o čoveku koji joj je ukrao srce.

- Ja kada budem želela da pričam o svom dečku to ću i da uradim - rekla je pevačica jednom prilikom, da bi nešto kasnije priznala je da će ove godine stati na ludi kamen, a potom je rešila da otkrije pojedine detalje o svom izabraniku.

 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Indi sa izabranikom

 

- Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - otkrila je Indi tada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

BONUS VIDEO: