Luna Đogani pre PLASTIČNIH OPERACIJA nije ličila na sebe: Na operacije pukla 7.000 evra, a evo kako je pre izgledala! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.10.2022 | 13:09


Luna Đogani plastičnim operacijama postigla je izgled bombastične devojke!

Foto: Instagram.com
Luna Đogani pre PLASTIČNIH OPERACIJA nije ličila na sebe: Na operacije pukla 7.000 evra, a evo kako je pre izgledala! (FOTO)

Jedna od najskandaloznijih i najintrigantnijih učesnica rijaliti svakako da je Luna Đogani, koja je kroz svoju karijeru imala velike promene kada je fizički izgled u pitanju. Međutim, ona sada važi za jednu od najpoželjnijih estradnih dama, koja uživa u braku sa Markom Miljkovićem

No, mnogi su zaboravili kako je Luna nekada izgledala, kada nije odradila plastične operacije, koje su joj sada pomogle da izgleda tako bombastično. 

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram story

 

Naime, Luna, pored toga što je ćerka Anabele i Gagija Đoganija, proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a već druge sezone odnela titulu pobednice. Tada još uvek nije ugradila silikone u grudi, ali kako se tada pisalo, dosta toga je korigovala kada je u pitanju lice.

Nakon izlaska iz Zadruge, Luna donosi odluku da operiše grudi, kod poznatog plastičnog hirurga, a potom se pojavila i sa novim nosem, za koji je izdvojila poprilično novca. Grudi je Đoganijeva platila između 3.000 evra, dok je nos bio 3.500 evra, budući da je imala i devijacu, a htela je da odradi i rinoplastisku, odnosno estetski izgled. , POGLEDAJ GALERIJU

 

Posle svih operacija Luna je istakla da se oseća mnogo samouverenije, te da nije pristalica plastične hirurgije, ukoliko se sa njom pretera. 

- Ja sam sada potpuno zadovoljna svojim izgledom, nisam ja neko ko voli preterivanje u tome, ja podržavam da žena, devojka treba da promeni ili koriguje nešto na sebi, kada je nezadovoljna, ali ne i da se odlazi u esktrem, jer to kasnije ne itzgleda lepo - rekla je Luna svojevremeno za medije. 

BONUS VIDEO: