NIKAD NEĆEŠ SKINUTI STOMAK, SAMO TI JEDI! Seku Aleksić isprovocirao NEOČEKIVAN komentar, a onda je usledio njen ODGOVOR - jednim potezom SVE OBJASNILA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.09.2022 | 09:51


Pevačica Seka Aleksić nikada nije krila da vodi bitku sa viškom kilograma, ali ni to da joj je veoma teško da se odrekne hrane koju voli.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
NIKAD NEĆEŠ SKINUTI STOMAK, SAMO TI JEDI! Seku Aleksić isprovocirao NEOČEKIVAN komentar, a onda je usledio njen ODGOVOR - jednim potezom SVE OBJASNILA! (VIDEO)

Putem društvenih mreža Seka često objavljuje fotografije i video zapise na kojima se žali na dijetalnu hranu koju mora da jede, a ovog puta pohvalila se da je konačno na njenom meniju za doručak nešto što voli.

Međutim, usledio je komentar kom se nije nadala!

- Hvala bogu da jedem nešto što volim za doručak! - rekla je Seka u videu dok se spremala da se počasti palačinkom sa voćem i šlagom, a onda se začuo glas njenog prijatelja i saradnika:

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić

 

- Zato nikad nećemo srediti taj stomak, samo ti jedi! - prokomentarisao je on, a Seka je počela da se brani:

- Koji stomak? Moj stomak?! Ja uopšte nemam stomak! Gde ga vidiš? Kad ustanem i ispravim se stomaka nema! - rekla je pevačica i odmah ustala sa stolice kako bi pokazala svoju liniju i opravdala svoje reči.

Seka je potom, uz video koji je nasmejao njene brojne pratioce, ostavila komentar:

- Je l' ima neko kao i ja da ovde ne vidi stomak? - napisala je Seka uz objavljeni video.

Inače, pevačica je jednom prilikom ispričala kako je teško da izađe na kraj s kilogramima s obzirom na to da je ona neko ko voli da kuva i uživa u hrani.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda, jednostavno, preterala sam u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - iskrena je bila Seka.

 

BONUS VIDEO: