BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane narod da je POVREĐEN, sve isplivalo na videlo, jutjuber se sam UKOPAO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.09.2022 | 13:00


Bogdan Ilić slagao naciju da je povređen!

Foto: ST/V.Lukić/E stock
BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane narod da je POVREĐEN, sve isplivalo na videlo, jutjuber se sam UKOPAO! (FOTO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, već par dana vode medijski rat nakon što je Ilić optužio Mitrovića da mu duguje novac i da mu je ukrao ideju za televiziju.

Od tad njihov sukob ne jenjava, a juče je jutjuber izjavio da ga je obezbeđenje televizije Pink bez razloga napalo, te da je od navodnih povreda zadobio potres mozga. Međutim, ispostavilo se da je to laž.

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Baka Prase i Željko Mitrović svađa

 

Juče je Baka Prase došao ispred zgrade televizije Pink sa velikom drvenom figurom muškog polnog organa, a na ulazu je bio zaustavljen od strane obezbeđenja.

Bogdan je tvrdio da ga je obezbeđenje napalo, te da je dobio potres mozga, međutim, na snimku koji je objavio i sam vlasnik televizije, Željko Mitrović, ne vidi se da je došlo do fizičkog obračuna.

- Ležim dva sata u krevetu i vrti mi se u glavi, povraća mi se... Izgleda da imam potres mozga. Idem u bolnicu pa u policiju.

Baka Prase je već u sledećem storiju napisao:

Foto: Instagram.com

Baka Prase Instagram

 

- Nijedan prekršaj nije napravljen sa moje strane, dok su oni meni naneli telesne, spoljašnje i unutrašnje povrede.

Bogdan je nešto kasnije objavio nalaz lekara, odnosno potvrdu da je imao povredu glave sa latinskim nazivom 'Laesio traumatica capitalis, superficialis' i šifrom 'S00', što znači da je u pitanju površinska povreda glave, tj. najobičnija modrica.

BONUS VIDEO: