Pukla TIKVA! Nataša Rodić ŠUTNULA Crnogorca, pa zapalila na LUKS destinaciju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.08.2022 | 07:46


Najstarija sestra Rodić raskinula je dugogodišnju vezu.

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic
Pukla TIKVA! Nataša Rodić ŠUTNULA Crnogorca, pa zapalila na LUKS destinaciju! (FOTO)

Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić nakon navoda o veridbi, ipak je pre više od dva meseca raskinula vezu sa Crnogorcem Matijom Bojovićem sa kojim je bila od 2017. godine uz brojne raskide i pomirenja, a sada je navodno tačka definitivno stavljena.

- Nataša je vedrog duha i ne voli da je neko sputava i guši. Počele su blage nesuglasice i ona je počela da oseća pritisak u toj vezi. Odlučila je da raskine. Ona je s Matijom porazgovarala i dogovorila se da ostanu u korektnim odnosima, ali da se raziđu, pošto više ne funkcionišu kao par - rekla je za Kurir, drugarica bliska Nataši, koja je otkrila i kako je raskid prebolela Rodićeva:

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić sa dečkom

- Nije imala šta da preboli jer je to želela. Ona je odmah otišla na put s drugaricom. Bile su na Santoriniju. Pričala mi je da se baš lepo provela, malo se odmarala, a malo ludovala na žurkama - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić na odmoru

- Ona obožava da putuje. Posle Santorinija bila je u Marbelji. Došla je za Beograd jer je znala da Mirko i Bojana prave proslavu Zoranovog rođendana na kojoj će otkriti pol drugog deteta. Kada je to prošlo, ona je spakovala kofere i s drugaricom se uputila u Dubrovnik, gde i sada boravi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Podsetimo, Nataša je najstarija sestra porodice Rodić, Bojana Rodić je u braku sa Mirkom Šijanom, sa kojim ima sina Zorana i čeka još jednog sina, dok je Bogdana Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, sa kojim ima sina Željka.

BONUS VIDEO: