OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS? Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.08.2022 | 21:59


Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe!

Foto: Printscreen
OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS? Pojavio se snimak Breskvice iz mlađih dana, ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo! (VIDEO)

Popularna pevačica Anđela Ignjatović, među mlađom populacijom poznatija kao Breskvica važi za jednu od lepših estradnih devojaka u Srbiji. Tokom ljubavi sa Vojažem svi je se sećamo po loknastoj kosi, a nakon raskida njena promena iznenadila je sve. POGLEDAJ GALERIJU

 

Duga kosa, sklona promenama i oblicima sada su zaštitni glas mlade tinejdž zvezde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Međutim, mnogi su zaboravili kako je Breskvica izgledala pre nekoliko godina. Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak mlade pevačice iz 2005. godine, na kom ne izgleda kao danas. Iako je detalj sa frizurom skoro identičan kao do skorašnja, njeno lice je potpuno drugačije. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Breskvica bez šminke iz mlađih dana

 

Mnogi su u komentarima pisali da je plastičnim promenama promenila lični opis, dok su drugi mišljenja da je Anđela samo porasla. 

 

@k1yaou Anđela Ignjatović aka Breskvica 2015. godine, such a talent since a young age 🥰❤️ @Andjela Ignjatovic @Andjela Ignjatović #breskvica #fyp #balkan #singing ♬ original sound - numb

 

BONUS VIDEO: