Prošle godine je bila na SAMRTNOJ POSTELJI, danas slavi! Voditeljka najsrećniji dan provodi sa majkom, a svi su ŠOKIRANI kako izgleda u OSMOJ deceniji! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.08.2022 | 09:58


Voditeljka Milica Nedić pokazala majku.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Prošle godine je bila na SAMRTNOJ POSTELJI, danas slavi! Voditeljka najsrećniji dan provodi sa majkom, a svi su ŠOKIRANI kako izgleda u OSMOJ deceniji! (FOTO)

Voditeljka Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od omiljenih TV lica, a njena borba sa koronavirusom je sve zabrinula. Naime, ona je prošle godine bila hospitalizovana, ali je na svu sreću uspela da se oporavi i vrati na male ekrane.

- 10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško - pričala je tada voditeljka, prenosi Srbija Danas.

Foto: printscreen/instagram.com/milicavned

Milica Nedić

-  Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi.

Voditeljka i na društvenim mrežama aktivna, te je sada pokazala svoju majku i javno joj čestitala rođendan.

- Da čuvamo i poštujemo živote koji su nama podarili i udahnuli život - napisala je kratko voditeljka i tako čestitala majci 75. rođendan, a pozitivni komentari su se samo nizali. 

 

 

BONUS VIDEO: