KAKAV BLAM I SRAMOTA RTS-a! Propagiraju NEMORAL - Goci Bend uči Srbe: "Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.08.2022 | 21:00


Blam RTS-a odjeknuo je daleko, a sve zahvaljujući Goci Bendu!

Foto: youtube.com/printscreen
KAKAV BLAM I SRAMOTA RTS-a! Propagiraju NEMORAL - Goci Bend uči Srbe: "Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba" (VIDEO)

RTS je oduvek želeo da neguje program kao kulturnu umetnički sastav poznatih ličnosti, sa uglednim karijerama, a onda se sve preokrenulo preko noći. Naime, nedavno je čak i Goci Bend imao koncert i nastup na RTS-u, koji je šokirao celu naciju. 

Foto: printskirn/youtube

Goci Bend pesme

 

Međutim, pored toga što je nastupao ovaj, nadasve impozantni pevač sa karijerom koja govori za sebe, tekst pesme koju je pevao, ravan je blamu i nekulturni kulturnog programa.

 

Foto: printskrin/instagram

Baja Mali Knindža

 

- Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba! - ide deo teksta koji je izvazvao veliku polemiku. 

Na društvenoj mreži Tviter snimak je postao viralan, a komentari su užasavajuće.

 

 

- U snu se ne snilo; Posle ovog umetnickog dela zaključujem da je Gara štivo za čitanke; Užas... jadni normalni, ako nas je ostalo; I ovo je kultura? Jao Knindze, dajte malo se opametite; Ne gledam RTS već nekoliko godina. Ovo je strašno i tužno - bili su samo neki od komentara.

Postavlja se pitanje, da li RTS i dalje neguje i propagira kulturnu Srbiju?

BONUS VIDEO: