Posle ČETIRI SATA Jovana Jeremić napustila policiju! Voditeljka vidno UZNEMIRENA poručila: Isteraću slučaj DO KRAJA!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 29.07.2022 | 12:45


Voditeljka Jovana Jeremić nakon višečasovnog davanja izjave povodom uznemirujućih pretnji koje je dobila putem poruka tokom jučerašnjeg dana, napustila je policijsku stanicu u Beogradu.

Foto: N. Mutić
Posle ČETIRI SATA Jovana Jeremić napustila policiju! Voditeljka vidno UZNEMIRENA poručila: Isteraću slučaj DO KRAJA!

Jovana je vidno uplašena i uznemirena izašla iz zgrade Policijske uprave za grad Beograd i novinarima otkrila detalje razgovora.

- Četiri sata sam davala iskaz, detaljno smo prešli sve. Ja ću reći samo ono što smem da kažem, a to je da je policija slučaj veoma ozbiljno uzela i da će biti isteran do kraja. Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Poruke su jezive, ljudi su bili zgroženi i videćemo šta je u pitanju, ali ja ću ovaj slučaj isterati do kraja! - poručila je Jovana, a potom otkrila da li je dobila policijsku zaštitu: POGLEDAJ GALERIJU


- Za sada ne, ali nije isključeno, s obzirom na to da je onaj koji mi je pretio, poslao navijačku pesmu protiv Brankice Stanković i rekao "ti si sledeća" - ispričala je Jovana.

Podsećamo, Jovana je prekinula odmor i jutros iz Crne Gore hitno doputovala u Beograd kako bi podnela krivičnu prijavu protiv osobe koja joj je uputila jezive pretnje, a koja se predstavlja kao "čovek Veljka Belivuka".

Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je u jednoj od brojnih poruka.

BONUS VIDEO: