Lukas LETUJE sa Sonjom iako nisu zajedno! Folker čini sve za svoju mezimicu, otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 22.07.2022 | 06:31


Aca Lukas zbog ćerke letuje sa bivšom ženom.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Lukas LETUJE sa Sonjom iako nisu zajedno! Folker čini sve za svoju mezimicu, otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom!

Aca Lukas će ove godine otputovati na more s mezimicom Viktorijom i njenom majkom, svojom bivšom ženom Sonjom Vuksanović.

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Aca Lukas letuje sa Sonjom Vuksanović

Naime, Lukas ne krije da mu prija društvo bivše žene, kao i da nema problem da se svaki dan viđa s njom, posebno ako na tome insistira njihova ćerka. 

- Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A s Viktorijom odemo Sonja i ja iako nismo zajedno, ali s Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na pet, šest dana nas troje zajedno - rekao je Lukas za medije i dodao:

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas o Sonji

- Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Za svoju decu ću uvek da uradim sve, ali, naravno, neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.

BONUS VIDEO: