OTKRIVENA TAJNA SKRIVANA TRI DECENIJE: Keba šutnuo Jelenu zbog Cece


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 12.07.2022 | 11:00


Karleušina mama Divna svojevremeno me je pitala da snimim duet s njenom ćerkom, ali ja sam odbio. Radilo se o pesmi "U snu ljubim medna usta", koju sam snimio sa Cecom, ispričao je Dragan Kojić

Foto: E-Stock
OTKRIVENA TAJNA SKRIVANA TRI DECENIJE: Keba šutnuo Jelenu zbog Cece

Folk pevač Dragan Kojić Keba otkačio je Jelenu Karleušu da bi snimio duet sa Svetlanom Ražnatović Cecom.


Naime, na folkerovom Jutjub kanalu osvanuo je snimak iz 1998, a reč je o njegovom zajedničkom gostovanju s Jelenom u jednoj emisiji na Euro Pinku. U njoj su upravo govorili o tome kako je on svojevremeno odbio saradnju s JK jer je tada još bila klinka, ali se ispostavilo da je Kojić zapravo želeo duet s nekim mnogo popularnijim.


Keba je ispričao kako je trebalo da on i Jelena, koja je tek zakoračila na estradu, snime čuvenu pesmu "U snu ljubim medna usta", ali ju je on ipak otpevao s tada već velikom zvezdom Cecom.


Sve je počelo kada ga je voditeljka Suzana Mančić, koja je vodila pomenutu emisiju, pitala da li sprema duet s Karleušom.

Foto: ATA Images

 

 

- Eto, nije nam bio suđen - napravio se nevešt Keba pred Jelenom, pa nastavio da se pravda:


- Tada, kada je Jelena trebalo da otpeva taj duet, njena mama Divna i ja smo pričali i rekao sam: "Ona super peva, ali ima samo 13 godina. Treba da sačeka neko vreme, pa možda za neku godinu snimimo duet." S obzirom na to da je Jelena u međuvremenu porasla, možda ćemo naći neku prigodnu pesmu.
Iako je potencirao na tome da Jelena nije bila dovoljno zrela za takvu pesmu, već u sledećoj rečenici otkrio je pravi razlog.


- O kojoj pesmi je reč - pitala je Suzana. - Radilo se o pesmi koju sam snimio s Cecom, a to je pesma "U snu ljubim medna usta" - rekao je Keba, a onda su Jelena i on otpevali zajedno Kebin duet sa, po svemu sudeći, dražom koleginicom.


Inače, i danas veliki hit "U snu ljubim medna usta" sa Cecom Keba je uvrstio na album iz 1993.