Vujadin Savić istetovirao LIK Mirke Vasiljević: Pojavio se ŠOK snimak sa veselja, fudbaler joj posvetio pobesno mesto na telu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.07.2022 | 08:59


Vujadin Savić istetovirao lik supruge Mirke Vasiljević!

Foto: Instagram.com
Vujadin Savić istetovirao LIK Mirke Vasiljević: Pojavio se ŠOK snimak sa veselja, fudbaler joj posvetio pobesno mesto na telu! (FOTO)

Fudbaler Vujadin Savić iznenadio je svoju suprugu Mirku Vasiljević poklonom, koji nije očekivala. Naime, na Instagram profilu, na jednoj proslavi, Vujadin je podigao majicu, a ispod nje, na grudima se nalazila tetovaža sa likom Vasiljevićeve. 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a Savić je ponosno pokazao svima da je Mirka jedina žena koju je istetovirao sa leve strane grudi, za koju se smatra da je bliža srcu.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Iako se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, da im ruže ne cvetaju, Mirka i Vujadin su sve to demantovali nedavno, kada su izgovorili sudbonosno "da". Naime, Mirka je zasijala u haljini boje šampanjca, koja je optočena kristalima, a ono što je interesantno jeste da je istu tu haljinu glumica nosila na svojoj veridbi 2011. godine.

Veriba 11. 6. 2011. – piše u opisu fotografije koja se može naći na Vujadinovom Instagram profilu.

 

 

Podsetimo, Vujadin je u više navrata isticao koliko je Mirka bitan faktor u njegovom životu i da ne može bez nje, a ovim potezom je to i dokazao.