SPEKTAKULARNIM NASTUPOM, MATADOR OTVORIO PRVO VEČE MATINÉE FESTA - 11.-12. JUN!


IZVOR: Republika - 11.06.2022 | 12:46


Velika posećenost prve večeri festivala, Monochromatic, Filip Fisher i Ilija Đoković, neverovatnim setovima su zagrejali publiku pred nastupe velikih zvezda.

Foto: Promo
SPEKTAKULARNIM NASTUPOM, MATADOR OTVORIO PRVO VEČE MATINÉE FESTA - 11.-12. JUN!

Matador je jedan od od najtraženijih techno dj-eva, sinoć je oduševio publiku, fantastičanim nastupom na Matinée Festu na Kalemegdanu. Beogradska publika ga je velikim aplauzom pozdravila i igrala uz njegove kultne hitove kao i uz neverovatne mixeve koje je na sceni improvizovao. Nakon završetka njegovog nastupa, sjajnu atomosferu napravio je poznati španski DJ i producent Edu Imbernon, koji je zatvorio prvo veče festivala.

Foto: Promo

Matinee festival

 

Večeras po prvi put u Srbiji, sa popularne Jamie Jones-ove etikete "Hot Creations", dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed, a pored njega nastupaće italijnski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu atraktivna Amerikanka iz Majamija DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška u dj pultu će se naći house magovi Luton i Vuk Smiljanić.

Poslednji dan festivala melodic techno organizacija ILLUSIONS donosi svoju magiju na Matinée Festu. Nastupiće zvezda Afterlife-a Stephan Jolk, poznati progressive dj Eelke Klejin, a od domaćih izvodjača fenomenalni, Nexie i Lukai.

Foto: Promo

DJ na Matinee festivalu

 

Festival će se održati u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, 11. i 12. juna, sa početkom od 18.00h - 03.00h.

Godinama beogradski letnji festivali privlače veliki broj posetilaca, zaljubljenike u muziku. Organizatori posebnu pažnju poklanjaju kvalitetu muzičkog programa, kao i edukativnim aktivacijama o ekološkim pitanjima.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Festavl će ispratiti jaka društvena kampanja "This is Fantastic NO plastic", u cilju podizanja svesti o društvenim aspektima zaštite i unapređenja životne sredine i održivog razvoja.

Sa tim u vezi, prezentovaćemo vam aluminijumske čaše ALU, u saradnji sa kompanijom Ball Packaging, koja nas je podržala u ideji da preduzmemo korake ka oslobođenju od plastike i inicijative bez otpada na samim festivalima, a upravo na tome se zasniva i dugotrajnost ka kojoj stremimo. Ono što ostavljamo za sobom može biti naš najveći uticaj, zato pozivamo sve da se priključe našoj kampanji #ThisisFantasticNOplastic i da kroz festival inspirišemo i pošaljemo važnu poruku.

Foto: Promo

DJ na Matinee festivalu

 

Ulaznice za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama! Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen.

Vidimo se na Kalemegdanu!