NEĆETE PREPOZNATI TEU TAIROVIĆ sa početka karijere! Pevačica nabudžila grudi, napumpala usne, smanjila nos i zube (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.06.2022 | 14:25


Razvojni put Tee Tairović izgleda ovako.

Foto: ATA Images
NEĆETE PREPOZNATI TEU TAIROVIĆ sa početka karijere! Pevačica nabudžila grudi, napumpala usne, smanjila nos i zube (FOTO)

Sve popularnija mlada pevačica Tea Tairović  beleži uspehe svojim pesmama i spotovima, koje privlače pažnju publike.

Ona je od početka karijere vodila računa o svom izgledu, te je radila i neke korekcije.

Foto: youtube.com/printscreen

Tea Tairović grudi ranije

 

Tea je imala počupane obrve, tanje usne, ali i manje grudi.

 

 

Inače, pevačica se prvi put u srednjoj školi prijavila za šou-program "Zvezde Granda". Ona je tada bila plavuša, imala izbačenije zube nego sada, a prolazak u dalje takmičenje joj nije pošlo za rukom. Poprsje je kasnije povećala.

Foto: Printscreen Youtube

Tea Tairović prvi put u Grandu, 2013. godine

Međutim, Tea je bila uporna, te se 2015. godine ponovo pojavila na ovo takmičenje. Svoje pevanje je popravila, a žiri i publika je bila oduševljena njenim plesom. Dragan Stojković Bosanac joj je zamerio da banalizuje trbušni ples, ali je većini žirija prijalo ono što vide i čuju. Tako je pevačica prošla u finale takmičenja i snimila prvu pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Tea Tairović drugi put u Zvezdama Granda 2015/16.

I dan-danas Tea je ostala dosledna miniću, brzim energičnim pesmama, ali je radila na plesu, pa više ne deluje banalno kao ranije.  

Foto: ATA Images

Tea Tairović sada

Na popularnost ove pevačice, u nekoj meri je uticao i intimni snimak, koji se pojavio prošle godine, na kojem oralno zadovoljava muškarca, a u drugoj ruci joj je se**ualno pomagalo, dildo.

 

 

BONUS VIDEO