SLOBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA JELENOM: Evo zašto se na proslavi pojavio SAM, i šta planira da uradi PRE SMRTI! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 31.05.2022 | 09:13


Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Jelenom, kao i šta panira pre smrti da uradi.

Foto: Republika.rs
SLOBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA JELENOM: Evo zašto se na proslavi pojavio SAM, i šta planira da uradi PRE SMRTI! (VIDEO)

Na 10. rođendanu naših kolega sreli smo Slobu Radanovića koji je bio rad da popriča sa ekipom Republike, te je tom prilikom otkrio zašto je došao sam, bez Jelene i šta bi voleo pre smrti da uradi.

 

 

- Ružne se trudim da zaboravim, bilo ih je dosta, nisam zlopamtilo, trudim se da čujem samo lepe stvari, ali imamo lepu saradnju, sve je super dok ide u obostranu korist, ipak trebam i ja vama i vi meni, progovorio je Sloba o natpisima u novinama, pa je otkrio zašto Jelena nije mogla da dođe i da li rade na proširenju porodice.

- Jelena ima obaveze pa nije mogla da dođe, ja sam sa menadžerom i prijateljima. Radimo na tome, pa je progovorio koja mu je najveća želja, kao i da voli adrenaslinske sportove:

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović

 

- Voleo bih solistički koncert, da se dva tri sata pevaju samo moje pesme, volim svašta, da skačem padobranom, hteo sam u Dubaiju, ali sam bio pretežak i nisam mogao

Sloba nije išao na odmor sa Jelenom i decom, a evo i zašto.

- Nije mi krivo, oni su bili da odmaraju, ja sam radio dosta, samo zbog toga sam bio sprečen.

Šta je još rekao Sloba pogledajte u videu na početku teksta:

BONUS VIDEO: