Snežana Đurišić proživljava PAKAO, ginekolog je PREVARIO sa brutalnom plavušom? Uhvaćeni u KOLIMA u VRELOJ AKCIJI, otkriveni svi detalji! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.05.2022 | 12:28


Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić sa vatrenom plavušom, uhvaćeni u kolima?

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić
Snežana Đurišić proživljava PAKAO, ginekolog je PREVARIO sa brutalnom plavušom? Uhvaćeni u KOLIMA u VRELOJ AKCIJI, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Prethodnih dana dosta se spekuliše da je pevačica narodne muzike Snežana Đurišić prevarena od strane svog partnera Vanje Miloševića, te da je trenutno sa ginekologom u zategnutim odnosima, zbog ove ljubavne drame koja je odjednula u domaćim medijima. 

Foto: Republika

Snežana Đurišić

 

Naime, u javnosti su se pojavila misteriozne fotografije i to samo nekoliko minuta pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović. Potom se Vanja pojavio sam na pomenu Snežanine koleginice Merime Njegomir, što je mnoge zabrinulo i zaintrigiralo šta se zaista desilo. 

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

 

Poznato je da Snežanina ljubavna romansa sa ginekologom traje godinama unazad, a koliko su ozbiljno shvatili njihovu relaciju, govorili činjenica da su izgradili zajednički život i pevačicinoj vili u Jajincima. Ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u listu "Svet" nisu pojavile fotografije na kojima se u automobili ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević svađa

 

Za sada još uvek nije poznato sa kime se Vanja našao, jer je identitet atraktivne plavuše nepoznat. No, ni Snežana, ni Vanja se još uvek nisu oglasili ovim povodom u medijima!

BONUS VIDEO: