DRAMA U DOMU ĐOKOVIĆA: Novaku PREKIPELO pa USLOVIO JELENU, ukoliko se ne IZVINI njegovoj majci biće PRINUĐEN da bira između NJIH DVE?! SUPRUGA ostala u ŠOKU!


IZVOR: Republika - 20.05.2022 | 06:38


Novaku prekipelo zbog sukoba između Dijane i Jelene!

Foto: ATA Images
DRAMA U DOMU ĐOKOVIĆA: Novaku PREKIPELO pa USLOVIO JELENU, ukoliko se ne IZVINI njegovoj majci biće PRINUĐEN da bira između NJIH DVE?! SUPRUGA ostala u ŠOKU!

Novak Đoković iscrpljen porodičnim stanjem, doveo suprugu Jelenu do situacje da mora da se izvini svekrvi Dijani da ne bi morao da bira između njih dve. Kako tvrde izvori prekipelo mu je više i ne može da gleda sukob između majke i supruge koji ne jenjava.

- Novak nije hteo da se meša u njihov odnos misleći da je to samo faza kroz koju prolaze. Kako se stvari nisu promenile, Novak će odmor iskoristiti kako bi pomirio Jelenu i Dijanu, jer je sve otišlo predaleko. Nakon što je Dijana u jednoj emisiji izjavila kako dopušta unucima da jedu sve, Jelena je Novaku poslala klip emisije rekavši da je neprimereno da Dijana tako govori u javnosti. Novak joj je tada rekao da i ona mora da spusti loptu i da bi bilo lepo da njih dve sednu i konačno porazgovaraju - kaže izvor za "Star" i dodaje:

Foto: ATA Images

Dijana Đoković

 

- Jelena je pre dve godine rekla nešto što je Dijanu jako povredilo i Nole smatra kako bi trebalo da joj se izvini za to, kako bi dalje mogle da nastave bez neprijatnosti. Naglasio je Jeleni da mu pritisak sa te strane ne treba i da mogu imati probleme, ako se njih dve ne pomire, jer on ne želi da bira između majke i žene. Jelena je bila zatečea da on ovoga puta nije stao na njenu stranu.

Da li će se sukob svekrve i snahe konačno rešiti i rasteretiti teniskog asa ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: