Procurile FOTOGRAFIJE Aleksandre Nikolić u PRISNOM zagrljaju dva STARIJA MUŠKARCA! Dejan će POLUDETI, a ona ima mnogo toga da OBJASNI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.05.2022 | 14:30


Isplivala fotografija Aleksandre Nikolić koja mnogo toga govori.

Foto: Instagram.com
Procurile FOTOGRAFIJE Aleksandre Nikolić u PRISNOM zagrljaju dva STARIJA MUŠKARCA! Dejan će POLUDETI, a ona ima mnogo toga da OBJASNI! (FOTO)

Otkad je ušla u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' Aleksandra Nikolić je u žiži interesovanja, pre svega zato što je ušla u ljubavni odnos sa Dejanom Dragojevićem, koji se neposredno pred njen ulazak u rijaliti razveo od Dalile Dragojević koja ga je ostavila i javno prevarila sa Filipom Carem.

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić bila animir dama

Međutim, Aleksandra je već neko vreme na udaru javnosti zbog činjenice da je svojevremeno bila animir dama, a navodi se i da je bila poslovna pratnja u Švajcarskoj, te da je jedna od onih koje se bave najstarijim zanatom.

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić

Nikolićeva sve te priče uporno demantuje, a kako se još nisu pojavili dokazi za sve ove navode sve i ostaje na nivou spekulacija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić demantuje da se bavi prostitucijom

Međutim, sada se pojavila fotografija za koju mnogi tvrde da je na njoj Aleksandra, pre svih korekcija koje je uradila na sebi, a na njima je u prisnom zagrljaju sa Ratkom Dimovskim poznatim kao Zmaj od Banata i Vitom Tarotom aktivnim učesnicima rijalitija ''Parovi'', te se mnogi pitaju šta je radila sa njima, s obzirom na to da fotografije pokazuju da su veoma bliski.

 

 

BONUS VIDEO