Tina Ivanović već DECENIJAMA krije PRAVO IME: Pevačica otkrila zbog čega je donela ODLUKU da ga promeni! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 07.05.2022 | 06:00


Tina Ivanović otkrila je za portal Republika.rs njeno pravo ime.

Foto: instagram.com/tina ivanovic
Tina Ivanović već DECENIJAMA krije PRAVO IME: Pevačica otkrila zbog čega je donela ODLUKU da ga promeni! (FOTO)

Poznato je da na estradi ima dosta estradnih umetnica koje su na početku svoje karijere promenile svoje ime, neke od njih su Ana Bekuta, Lepa Brena, Lepa Lukić, a među njima je i atraktivna Tina Ivanović

Tina Ivanović je pevačica je estradna dama koja se poslednjih godina povukla iz javnog života, a mnogi ni danas ne znaju njeno pravo ime. Nakon što se pojavila informacija da se ona zapravo zove Radmila Ivanović, mi smo stupili u kontakt sa njom kako bi nam prokomentarisala da li je to istina. 

Foto: youtube.com/printscreen

Tina Ivanović

 

Atraktivna pevačica nije krila da je to istina, pa nam je ispričala i zbog čega je donela tu odluku. 

- Da, istina je to. Nedavno sam pričala u jednoj emisiji o svemu tome. Moje pravo ime je Radmila Ivanović, ali kako su godine prolazile, ja sam se stvarno srodila sa mojim sadašnjim imenom Tina. Ja slobodno mogu da kažem i da je to moje pravo ime, jer ljudi me sa takvim imenom i oslovljavaju, ne znam kada mi je neko poslednji put rekao Rada ili Radmila - priča pevačica i nastavlja:

Foto: instagram.com/tinaivanovic/

Tina Ivanović Instagram

 

- U to vreme kada sam izdavala album bilo je mnogo Rada i Radmila, rekli su mi da sam zanimljiva tako bila i da sam izgledala kao Tina neka - govori Tina za Republika. 

BONUS VIDEO: