Konstraktu RAZAPELI zbog vaskršnje čestitke: Izbio SKANDAL na društvenim mrežama, zbog nje traže KAŽNJAVANJE SRBA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.04.2022 | 08:57


Ana Đurić poznatija kao Konstrakta izazvala je haos na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com
Konstraktu RAZAPELI zbog vaskršnje čestitke: Izbio SKANDAL na društvenim mrežama, zbog nje traže KAŽNJAVANJE SRBA! (FOTO)

Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji 2022. godine Ana Đurić poznatija kao Konstrakta na najveći hrišćanski praznik doživela je veliku količinu mržnje. Naime, ovaj haos izazvala je njena fotografija koja se pojavila na zvaničnom evrovizijskom Tviter nalogu RTS-a. 

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ana Đurić Konstrakta

Fotografija koja je objavljena, u nameri da svim pratiocima Konstrakta čestita Vaskrs, naišla je na veliku količinu negodovanja, a sada je jasno i zbog čega. Ipak, praznična poruka i originalna pojava naše pevačice pali su u drugi plan zbog politike, i mnogi su ih protumačili kao provokaciju, pa čak traže i kažnjavanje Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Naime, ljudi su kao problem videli stočiće na koje su položena vaskršnja jaja i Konstraktin lavor.

Kako se navodi, nameštaj liči na latinično slovo "Z", slovo koje je postalo zabranjeno u mnogim zemljama Evrope zato što su ruska vojna vozila u Ukrajini označena tim znakom. Ovaj potez su mnogi shvatili kao provokaciju, pa su pevačicu i našu predstavnicu razapeli u komentarima na društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

- Ko je satavio stočiće sa slovom Z u jeku ruske agresije na Ukrajinu? Njeni ili vaši privatni politički stavovi su jedno, ali ovde predstavlja celu Srbiju. Sklanjajte ove slike sa zvaničnog naloga, pa makar bila i slučajnost - glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO: