Ne slažemo se uvek oko svega: Ana Đurić Konstrakta progovorila o MUŽU, pa otkrila kako su deca odreagovala na POBEDU!


IZVOR: Republika - 04.04.2022 | 12:42


Ana Đurić Konstrakta je otkrila da se sa suprugom ne slaže oko svega, ali i da njena deca razumeju šta se sve trenutno dešava.

Foto: ATA Images
Ne slažemo se uvek oko svega: Ana Đurić Konstrakta progovorila o MUŽU, pa otkrila kako su deca odreagovala na POBEDU!

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je nakon pobede na Beoviziji otkrila da su njena deca svesna da je napravila veliki pomak na muzičkoj sceni.

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta Beovizija

- Dovoljno su odrasli da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu - govori Konstrakta i dodaje da se ne slaže uvek sa svojim suprugom Milanom.

Foto: printscreen/TVPink

Ana Đurić Konstrakta Beovizija

- Naravno da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurna da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put -  ispričala je Ana, a onda je progovorila i o komšijama:

Foto: youtube.com/Just Grow ItPre

Ana Đurić Konstrakta, pevačica

-To je stvar zajednice i zajedništva. Osećam se delom te zajednice i imala sam vremena u tom trenutku da preuzmem obavezu upravljanja. Drugo, imam divne komšije, komšiluk u kome možeš da odeš na drugi sprat kod komšinice po ajvar, ili da ostaviš na čuvanje decu komšijama u stanu pred, ili da preneseš obavezu na nekog ako nisi u mogućnosti da je u tom trenutku preuzmeš, i tako dalje. Cenim to. Puni su podrške. Hvala im na tome. Nadam se da će uživati u našem nastupu u maju - priča Ana za Gloriu, a ona je napomenula da uopšte nije očekivala pobedu:

Foto: printscreen/TVPink

Ana Đurić Konstrakta sa suprugom

- Nisam očekivala. Ali mislim da nisam sama u tome, jer se desilo nešto što mnogi od nas nisu očekivali. Ta podrška i reakcije već nakon prvog polufinala, a posebno nakon finala, ohrabruju - ispričala je Konstrakta, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: