SPASAO sam se, trebalo mi je OSAM godina: Aca Sofronijević otkrio kako je DRASTIČNO smršao, a evo šta mu je najviše POMOGLO!


IZVOR: Republika - 01.04.2022 | 09:58


Muzičar Aleksandar Aca Sofronijević je otkrio da ga je zdrav način života spasao od ozbiljnijih medicinskih problema.

Foto: Republika.rs
SPASAO sam se, trebalo mi je OSAM godina: Aca Sofronijević otkrio kako je DRASTIČNO smršao, a evo šta mu je najviše POMOGLO!

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević je rešio da progovori o svom fizičkom izgledu, obzirom da je muzičar nekada imao preko 100 kilograma, a sada je otkrio šta mu je pomoglo da smrša.

Foto: www.youtobe.com/youtube.com/ Zenska Tv

Aca Sofronijević, muzičar

- Bio sam strašno gojazan imao sam 128 kilograma od svog tog posla i svega toga. Otkrio sam zdrav način ishrane, išao sam i biciklom na more. Mogu da stojim da me ne bole noge i leđa i stalno se bavim vežbama što je neophodno za svakog muzičara - rekao je Aca.

Foto: instagram.com/culubrkova_

Aca Sofronijević sa suprugom Sanjom

Iako danas ponosno pokazuje svoju vitku liniju, muzičar je istakao da je dobijao mnogo negativnih komentara na račun svog izgleda:

Foto: Dejan Milićević

Aca Sofronijević sa Bobanom Rajovićem

- Šalili su se da sam bio sam sebi stric kako sam izgledao. Skinuo sam oko 40 kilograma, i to je bio dug proces. Trebalo mi je 7,8 godina da dođem na normalan nivo i dovedem moje telo u normalu. Spasao sam se - kaže Aca, piše Kurir.

BONUS VIDEO: