Supruga Srđana Predojevića je VEČITA MISTERIJA: Nakon GUBITKA BEBE voditelj je sklopio DOGOVOR sa njom, a evo kako ona izgleda! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.03.2022 | 12:12


Voditelj Srđan Predojević krije suprugu kao zmija noge.

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic
Supruga Srđana Predojevića je VEČITA MISTERIJA: Nakon GUBITKA BEBE voditelj je sklopio DOGOVOR sa njom, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Voditelj Srđan Predojević nikada nije stavljao u prvi plan privatni život, pa ne čudi što je, kada je odlučio da se oženi, to učinio daleko od Beograda, kako bi izbegao medijsku „gužvu“.

Dugogodišnju izabranicu, pravnicu Mirjanu Lazarević, 2014. godine poveo je na romantično putovanje u Pariz, gde su sklopili brak. Zanimljivo je da je par u to vreme već imao dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

Foto: ATA Images

Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom Lazarević

 

Spadam u one koji su se oženili nešto kasnije. Onog trenutka kada su ujaci, tetke i strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista svim mladim ljudima preporučujem da se kasnije venčaju. Tada postaju svesni sebe i drugih, imaju bolju moć procene kakav je ko ‒ poručio je u razgovoru za Story Srđan Predojević ubrzo posle venčanja.

Kada je izgovorio „da“, Srđan je imao 43, a njegova supruga godinu manje. Posle venčanja, vratili su se uobičajenim obavezama, a ostali su dosledni i stavu da se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

 

2012. godine voditelj i njegova lepša polovina prošli su kroz veoma težak životni period. Iščekivali su treće dete, međutim Mirjana je nažalost izgubila bebu u poodmakloj trudnoći. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

BONUS VIDEO: