ŠOK OBRT U SLUČAJU ZABRANE IZVOĐENJA BALAŠEVIĆEVIH PESAMA NA GRANDU: Porodica kantautora se obrušila na Đorđa Davida SA NOVIM DOKAZIMA, OVO NIKO NIJE NI SLUTIO!


IZVOR: Republika - 24.02.2022 | 07:52


Đorđe je pokrenuo lavinu komentara svojim izjavama o takmičenju

Foto: Printscreen
ŠOK OBRT U SLUČAJU ZABRANE IZVOĐENJA BALAŠEVIĆEVIH PESAMA NA GRANDU: Porodica kantautora se obrušila na Đorđa Davida SA NOVIM DOKAZIMA, OVO NIKO NIJE NI SLUTIO!
 

Član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David rekao je da je porodica čuvenog muzičara Đorđa Balaševića zabranila da se njegove pesme izvode u ovom takmičenju, a sad se ovim povodom oglasila Đoletova ćerka Jelena Balašević.

- Nas niko nikada nije kontaktirao iz "Granda" sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme Đorđa Balaševića u tom muzičkom šou programu - kazala je Jelena na početku.

Foto: youtube.com/Stav Ulice

Jelena Balašević

 

- Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom - dodala je ona, a piše Blic.

Foto: printscreen/TV Prva

Đorđe David

 

Podsetimo, Đorđe je pokrenuo lavinu komentara svojim izjavama o takmičenju.

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica pokojnog velikana Đorđa Balaševića, koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane, koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji - kazao je David tom prilikom.

BONUS VIDEO: