VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, A ONDA JE PRESUDIO SEBI: Naša glumica prošla kroz PAKAO, odmah potražila pomoć stručnog lica!


IZVOR: Republika - 21.02.2022 | 13:43


Glumicu Ivanu Panzalović je pokušao da ubije verenik tako što joj je pucao u glavu.

Foto: printscreen
VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, A ONDA JE PRESUDIO SEBI: Naša glumica prošla kroz PAKAO, odmah potražila pomoć stručnog lica!

Glumica Ivana Panzalović je ostala upamćena po ulozi profesorke u hit seriji "Kursadžije", a nakon toga ju je zadesila velika tragedija kada je tadašnji verenik pucao u nju, a potom je presudio sebi.

- "Kursadžije" su epoha od tri godine, u kojoj smo mnogo radili, snimali, putovali sa predstavom. Sa moje 23 godine je bilo vrlo uzbudlivo i bezbrižno, a danas se desi da me se javnost seti po tome, iako je prošlo dosta vremena. To je jedan i te kako lep period mog života, u kom sam stekla prijatelje, među kolegama s kojima sam u redovnom kontaktu, iako ne stižemo često da se vidimo - priča Ivana.

Glumica je pre pet godina doživela pravi pakao kada je njen verenik pucao njoj u glavu, a potom je izvršio samoubistvo.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena - priča glumica i dodaje da je potražila pomoć stručnog lica:

- Naravno da sam imala pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne - ističe glumica.

Ivana je dodala da su ovi kobni trenuci ostali urezani u njenom sećanju i da nikada neće moći da zaboravi ovaj nemilosrdni događaj.

- Da zaključim, ne mogu gumicom da izbrišem ružne stvari koje su se desile, ali sam naučila da živim sa tim. Danas se recimo mnogo više smejem i mnogo više uživam u svakom trenutku svog života. Teško da ću sebe zateći malodušnom. Dakle, volim svoj život i sa ljubavlju prilazim svemu čime se bavim, kako u poslu, tako i privatno. Imam emocionalnu podršku i divnog partnera i činimo jedno drugo srećnim - istakla je glumica, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: