SAŠA MATIĆ OTKRIO ISTINU O ODRASTANJU: Pevač ispričao do sada NEPOZNATE DETALJE o životu, mnogi će vas iznenaditi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 18.02.2022 | 22:20


Saša Matić otvorio je dušu i otkrio sve o njegovom odrastanju i detinjstvu.

Foto: Republika.rs
SAŠA MATIĆ OTKRIO ISTINU O ODRASTANJU: Pevač ispričao do sada NEPOZNATE DETALJE o životu, mnogi će vas iznenaditi! (FOTO)

Pevač Saša Matić otkrio je da je roditeljima zahvalan za to što danas živi jedan potpuno normalan život, koji ne bi menjao ni za šta na svetu.

- Roditeljima sam najviše zahvalan na tome što živim jedan normalan život i što ga ne bih dao ni za šta na svetu. Oni su nas usmerili ka tome da budemo časni ljudi i da živimo pošteno, a sa druge strane kod nas nikada nije bilo da mi nešto ne možemo. Sve je moglo. Ja znam da sam u Drvaru vozio biciklo normalno. Mi idemo u grad, na bazen, na plivanje... Živeli smo jedan najnormalan život. Išli smo i na fudbal, ništa nije bilo neće oni da se druže, zato što to ne mogu, sve je moglo - kaže Saša Matić za Kurir tv.

Foto: Promo

Saša Matić

 

Kako je pevač otkrio i dan danas vezan sa svoju majku, od koje je nasledio talenat za muziku.

- Emotivniji sam na majku. Naučila me je da volim ljude, da se dajem ljudima, zato i imam dosta prijatelja u životu - kaže Saša Matić.

Foto: Promo

Saša Matić pesme

 

Malo ko zna da je majka Saše Matića je i dalje najbolja drugarica sa majkom Ace Lukasa.

- Aca je 10 godine stariji od nas i već je harao splavovila kada smo mi bili mali. I njegova mama prelepo peva, mnogo puta smo pevali zajedno - otkrio je Saša Matić.

BONUS VIDEO: