CENOVNIK USLUGA MACE DISKRECIJE ZGROZIO JAVNOST! Vrtoglave sume novca za nekoliko sati, evo šta dobijate za 2.500 EVRA!


IZVOR: Republika - 16.02.2022 | 14:05


Maca Diskrecija ne prestaje da šokira javnost, a svi dobro pamte njen cenovnik usluga.

Foto: youtube.com/AmiG Show
CENOVNIK USLUGA MACE DISKRECIJE ZGROZIO JAVNOST! Vrtoglave sume novca za nekoliko sati, evo šta dobijate za 2.500 EVRA!

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, privlači veliku pažnju javnosti svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama, a i dalje sve bruji o njenom cenovniku usluga koji je nekoliko puta isticala.

Naime, Maca je tokom karantina usled pandemije koronavirusa našla način da zaradi, pa svoje klijente obradovala uslugom preko kamere, a za to je tražila vrtoglavu sumu novca.

Foto: twitter.com/printscreen

Maca Diskrecija gledanje preko kamere

Ubrzo zatim bosanska starleta je otvorila nalog na mreži ''Onlyfans'' gde prodaje svoje fotografije i snimke, a kako su je mnogi osudili zbog toga ona je otkrila i zašto ne radi neki ''normalan'' posao.

- Kako da se bavim normalnim poslom? Ja to ne mogu. Ne mogu da živim od mesečne plate koja iznosi 500 evra, kad ja nedeljno trošim hiljadu. Pored toga šaljem i svojima pare, a i imam pomoćnicu koja mi održava dom - rekla je Maca tada, a pričalo se da na mesečnom nivou od pretplata korisnika zarađuje i do 5.000 evra.

Foto: instagram.com/nurkic_senada

Maca Diskrecija naplaćuje svoje usluge

Maca je jednom prilikom otvoreno govorila o svom cenovniku.

Pa tako u cenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa njom, a prva polovina cifre se odmah uplaćuju da bi Maca videla kolika je želja konzumenata.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca, koja za sve ostalo traži mnogo veću svotu, pa tako za pojavljivanje u klubu traži mnogo veću sumu dok svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.

BONUS VIDEO