LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O BRAKU SA MILJKOVIĆEM I NASILJU: Otkrila PIKANTERIJE koje javnost do sada nije znala!


IZVOR: Republika - 06.02.2022 | 14:04


Luna Đogani gostovala je u jednoj emisije, a tim povodom je rešila da se dotakne sajber nasilja, majčinstva i supruga Marka Miljkovića.

Foto: printscreen/RTVPink
LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O BRAKU SA MILJKOVIĆEM I NASILJU: Otkrila PIKANTERIJE koje javnost do sada nije znala!

Luna Đogani se pojavila nakon dužeg vremena u javnosti i to u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani

Bivša zadrugarka se na samom početku osvrnula na njen novi život jer je od nedavno postala mama, pa je rešila da ispriča da li se "izgubila" kao većina novopečenih mama:

- Greška je kada hoće majka da bude posvećena sto posto, ja sam maksimalno posvećena svom detetu ali uvek odvojim vreme za sebe da budem lepa i raspoložena - ispričala je Luna, a onda se dotakla i novog stana u koji su se ona i njen suprug Marko Miljković nedavno uselili.

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani

- Naš novi stan je pravi porodični dom i napokon smo se navikli. Živimo tu već 2 meseca, Mija ima svoju sobu u kojoj spava. Napravili smo ga po našoj želji i napokon se osećam kao da je to naš porodični dom. Provodimo dosta vremena u kući, imamo toplu i finu energiju, uživamo, lep nam je kraj. Sve nam je blizu, imamo i društvo jer preko puta živi Markov brat sa ženom.

Pevačica je istakla da je njena ćerkica sada u najlepšem uzrastu:

- Mija je sada u najslađem periodu pokušava da puzi polako, sve joj je zanimljivo što ne sme da bude, od utičnica, kablova, daljinskih, a igračke joj nisu zanimljive. Uživamo sa njom, ona je pozitivna beba. Obožava decu, sa njom nikada nije dosadno - rekla je Luna.

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani

Jedna od najpotresnijih vesti koja nas je pogodila jeste samoubistvo Kike Đukić, a sada je pevačica rešila i na ovo da da komentar, jer je i sama bila žrtva nasilja.

- Nisam želela da se oglašavam jer sam videla da to svi rade, a mogla bih da pričam o tome. Veliki sam protivnik toga, ja sam preživela i jedan od najvgori oblik sajber nasilja posle rijalitija. Jako je teško kada si mlad i kada ulaziš u sve to, ne znaš šta te čeka. Vremenom prestane da te dotiče kada postaneš svestan sebe i kada nađeš svoj mir i kad znaš da to što pišu nije tako. Pre Mije me uvek pogađalo sve šta napišu, a sada sam se dosta promenila i moje razmišljanje je potpuno drugačije. Danas ne može niko da me povredi, uvredi ili poremeti - ističe Đoganijeva i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Luna Đogani

- Ljudi koje me mrzi su neki vid fanova, smatram da ljudi koji provode toliko vremena na mom profilu da su fanovi koji su opsednuti sa mnom, to je meni bolest.

Za sam kraj Luna je prokomentarisala da li je isplanirala kako će da iznenadi Marka za dan zaljubljenih:

- Mi stalno jedno drugog iznenađujemo, ne mora da bude specijalan datum, skoro me odveo u šoping, ja naručim večeru pa on dođe jede, to se kod nas dešava često bez povoda. Ne znam šta ću za dan zaljubljenih, kod mene se to nikad ne zna - završila je Luna.

BONUS VIDEO: