GRAVITACIJA JE NEDOKAZANA STVAR, KAD IDEŠ ZA PARIZ, NOS TREBA DA IDE DOLE: Hit snimak Andreane Čekić koji objašnjava zašto je zemlja RAVNA PLOČA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.02.2022 | 11:19


Pevačica Andreana Čekić pored neospornog talenta za pevanje, poznata je po teoriji zavere da je zemlja ravna ploča.

Foto: Instagram.com
GRAVITACIJA JE NEDOKAZANA STVAR, KAD IDEŠ ZA PARIZ, NOS TREBA DA IDE DOLE: Hit snimak Andreane Čekić koji objašnjava zašto je zemlja RAVNA PLOČA! (VIDEO)

Pevačica Andreana Čekić pre nekoliko godina gostovala je u emisiji ,,Amidži šou" u kojoj je imala svojih pet minuta, te iznela teoriju zavere da je plante zapravo ravna ploča, a ne loptaskog oblika. Gosti poput Kije Kockar i voditelja Milana Miloševića, kao i sam voditelj Ognjen Amidžić ostali su u šoku nakon elaboracije Čekićeve o njenim teorijama zavere. 

Taj snimak ponovo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja da je Andreana bila samo previše opuštena i da je htela da bude zanimljiva, dok sa druge strane ima i onih koji su se, bez ironije, složili sa njom. 

 

 

- Recimo da je ovo lopta, avion kreće odavde, to je neka tačka, nek bude Pariz i treba ovde, on bi non-stop trebalo da spušta nos, ali avion ide ovako. Kakva gravitacija? To je nedokazana stvar!  - objašnjava Andreana. 

- Andrea za ministarku - dobacio je ironično Milan Milošević. 

- To je samo neko rekao tako! Kad skočiš vratiš se na zemlju, ali zato što si masa! - nastavila je pevačica. 

Foto: Instagram.com

Andreana Čekić Amig show

 

- Tačno, i Ceci suze padaju na gore! A, čekaj šta je ovde? - prokomentarisao je Ognjen, a onda je Čekićeva uzvratila:

- To ne žele da mi znamo, ne daj Bože da neko pita šta je tu, ne žele da se bilo šta uradi!

Detaljnije u nastavku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zona sumraka (@zona.sumraka)