DETALJ O VEZI CECE I BOGDANA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Pevačica nam je otkrila pred RASKID kako joj ugostitelj tepa! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.02.2022 | 13:02


Pevačica Ceca Ražnatović za portal Republika.rs otkrila je kako joj Bogdan Srejović, sad već bivši dečko svojevremeno tepao.

Foto: ST/D. KADIĆ
DETALJ O VEZI CECE I BOGDANA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Pevačica nam je otkrila pred RASKID kako joj ugostitelj tepa! (FOTO)

Raskid o kom će se dosta pričati svakako je pevačice Ceca Ražnatović i Bogdana Srejovića, koji su nakon godinu dana ljubavi doneli zajedničku odluku da stave tačku na tomansu, ali da ostanu u dobrim, prijateljskim odnosima. 

Za sada se ni Ceca, ni Bogdan nisu oglašavali o pravom razlogu zbog čega je došlo do kraha ljubavi, ali se nagađa u medijima da je u pitanju prezasićenje, te da nisu mogli da prezaviđu date probleme koji su nastali u januaru, kada su imali krizu u vezi. 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

No, prošle godine Ceca je za portal Republika.rs otkrila na koji način joj mladi ugostitelj tepa. Detaljan intervju možete pročitati klikom OVDE.

Bogdan je nedavno bio na tvom koncertu i objavio je stori na kom je napisao: "Bravo, bejbi", da li je to nadimak kojim te inače oslovljava i da li ima neki nadimak kojim ti voliš da ga nazoveš?

- Kao što većina onih kojih su zaljubljeni daju imena jedni drugima, tako to činimo i mi. Zavisi od momenta i inspiracije.

BONUS VIDEO: