SANJA VUČIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JOJ SE BIVŠI VERIO: Uraganka otkrila kako se oseća dok Nikola LJUBI DRUGU RIBU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.01.2022 | 13:59


Sanaj Vučić oglasila se za portal Republika.rs, te je prokomentarisala to što se njen bivši dečko Nikola Đorđević verio drugom devojkom.

Foto: instagram.com
SANJA VUČIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JOJ SE BIVŠI VERIO: Uraganka otkrila kako se oseća dok Nikola LJUBI DRUGU RIBU! (FOTO)

Prošle noći Nikola Đorđević bivši zadrugar i bivši dečko Sanja Vučić, verio je novu devojku pred punim restoranom na Dorćolu, o čemu mediji bruje. Iako je poznato da su Sanja i Nikola raskinuli pre nego što je on ušao prošle sezone u rijaliti ,,Zadruga 4", takođe svi znaju da je njihova ljubav bila izuzetno velika. 

 

 

I dok je Nikola klečao pred punim restoranom, tražeći ruku nove atraktivne devojke, za to vreme Sanja je bila u noćnom izlasku i lumpovala sve do zore. Uraganka je na svom Instagram profilu podelila snimak, a u njenom društvu su se našli i ostale poznate ličnosti. 

 

 

Svi su se pitali da li Sanja proslavlja da što joj se bivši verio ili je tugu samo htela da prikrije noćnim izlaskom, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, da se ona super provela sa društvom. Portal Republika.rs kontaktirao je Sanju Vučić, kako bismo čuli njen komentar na veribdu njenog bivšeg, a ona je vrlo jasno pokazala šta misli o svemu. 

- Nemam komentar - poručila je Sanja za Republika.rs. 

BONUS VIDEO: