LAĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU MARINE TUCAKOVIĆ: Terala ga je da napiše pesmu za ovu PEVAČICU, ali je ipak predata štafeta NJEMU!


IZVOR: Republika - 23.01.2022 | 15:43


Milan Laća Radulović je rešio da odgovara na neka pitanja obožavaoca na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv
LAĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU MARINE TUCAKOVIĆ: Terala ga je da napiše pesmu za ovu PEVAČICU, ali je ipak predata štafeta NJEMU!

Milan Laća Radulović je nedavno izgubio majku Marinu Tucaković, a kaže da je od nje nasledio samo ono najbolje.

Laća kaže da je uz nju naučio da piše najlepše tekstove, a danas se trudi da očuva njena dela pripremom knjige njene poezije i fondacijom za borbu protiv raka dojke pod Marininim imenom.

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Nakon njene smrti, koji je bila veoma propraćena, Laća se više puta oglašavao, a sada je rešio da odgovara na neka pitanja pratilaca na svom Instagram nalogu, pa je tako otkrio i da je napisao neke pesme od Marine.

- Da li je istina da te Marina zavetovala da napišeš pesmu za Zuzi Zu koja bi trebala da zaseni pesmu '' Plava B"? - glasilo je pitanje.

Foto: printscreen/instagram.com

Laćina objava

- Pokušavala je, ali je ipak predala zadatak Siniši Bukovskom, momku koji je svojevremeno vodio njen Instagram profil i koji je zapravo autor onih britkih aforizama za koje svi misle da su plod Marinine genijalnosti. Usput, Siniša lepo piše, poštovanje! - otkrio je Laća, prenosi Pink.

BONUS VIDEO: