Baka Prase ipak nije RASKINUO SA ANJOM?! Evo gde je uhvaćen jutjuber nakon što SE VRATIO U BEOGRAD! (PAPARACO FOTO)


IZVOR: Republika - 17.01.2022 | 17:07


Baka Prase je viđen u Beogradu na jednoj pumpi, a isplivao je i dokaz da ipak nije raskinuo sa devojkom Anjom Blagojević.

Foto: printscreen youtube/bakaprase
Baka Prase ipak nije RASKINUO SA ANJOM?! Evo gde je uhvaćen jutjuber nakon što SE VRATIO U BEOGRAD! (PAPARACO FOTO)

Nakon optužbi nacije da je direktan krivac za samoubistvo mlade jutjuberke Kike Đukić, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase se povukao iz javnosti, te se odselio kod roditelja u Amsterdam sa lepšom polovinom Anjom Blagojević da neko vreme bude u medijskoj ilegali.

Foto: repiblika

Baka Prase na pumpi

Nedugo zatim najpoznatiji jutjuber je objavio na društvenim mrežama da je veza sa atraktivnim modelom doživela krah, te se brže bolje vratio u Beograd da bi dobio podršku prijatelja. 

Da Ilić i nakon svih brodoloma koje je doživeo u kratkom vremenskom roku uživa u životu, svedoče i najnovije fotografije gde influenser sa širokim osmehom pozira očito ne mareći za iste, a koje je javnosti predstavio prilično potresno. 

Foto: repiblika

Baka Prase na pumpi

 

Uhvaćen je na beogradskoj benzinskoj stanici sa prijateljima krenuvši u provod, u luksuznom vozilu, ne hajeći za komentare da mu je karijera propala kao i da je pao na dno. 

Izvor Republike koji se zatekao na licu mesta, otkrio je da je Baka Prase bio vidno raspoložen, nasmejan, široke ruke, pa i da je čak u jednom momentu prijateljima spomenuo i svoju devojku, što je još jedan dokaz da je preveslao naciju i da je prekid veze sa Anjom ipak marketinški trik, a o čemu je Republika prva pisala.

BONUS VIDEO: