ZNA KOME IDEM PA ME ISPRATIO PESMOM: Danijela Dvornik se EMOTIVNIM rečima prisetila pokojnog supruga! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.01.2022 | 10:44


Udovica pevača Dina Dvornika, Danijela Dvornik podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram težak trenutak sa aerodroma.

Foto: Facebook.com
ZNA KOME IDEM PA ME ISPRATIO PESMOM: Danijela Dvornik se EMOTIVNIM rečima prisetila pokojnog supruga! (FOTO)

Danijela Dvornik, udovica pevača Dina Dvornika, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa aerodroma u Splitu, a reči koje je napisala razaruju dušu.

Danijela je čekala let za Pulu kako bi posetila ćerku Elu, zeta Čarlsa i unučiće Balie Di i Lumi Wren, a onda je na zvučnicima krenula pesma njenog pokojnog supruga.

 

 

- Sedim na aerodromu i ispraća me Dinova pesma “Ja bih preživio” iz zvučnika. Skoro uvek mi je tako… U dućanu, restoranu, kafiću… Valjda zna da idem u posetu Eli i ostaloj ekipi. Divno je što ima avion iz Splita za Pulu i što ću za sat vremena premostiti put od nekih šest sati automobilom. Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kad ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi fale - napisala je Danijela ispod slike.

Podsetimo, legendarni pevač Dino je preminuo 7. septembra 2008. godine u svom stanu od predoziranja, i to samo dve nedelje nakon što je proslavio svoj 44. rođendan.

BONUS VIDEO: