LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZBAČENA IZ NARODNOG POZORIŠTA! Glumica je tek sada otkrila da je imala istu SUDBINU kao Olivera Katarina!


IZVOR: Republika - 27.12.2021 | 08:43


Olivera Katarina i Lidija Vukićević doživele su istu sudbinu kada su izbačene iz Narodnog pozorišta, a sada su jedna drugoj podrška.

Foto: E Stock/printscreen
LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZBAČENA IZ NARODNOG POZORIŠTA! Glumica je tek sada otkrila da je imala istu SUDBINU kao Olivera Katarina!

Lidija Vukićević jedna je od naših najpoznatijih televizijskih glumica, ali ono što se malo o njoj zna jeste zašto ne igra više na daskama koje život znače. Naime, žrtva spletki i tračeva bila je kao i mnogi, a sve to je ona primala k srcu, povlačeći se u sebe, što je na kraju doveolo i do većih posledica, prenosi Espreso.

Naime, Lidija je svojevremeno kao mlada i perspektivna glumica izbačena iz Narodnog pozorišta, o čemu ona nikada nije govorila, te je na iznenađenje mnogih tek posle godina i godina tišine, progovorila o nemilom događaju i to u vidu podrške pevačici i koleginici Oliveri Katarini.

Naime, Olivera je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži ''Instagram'' podelila fotografiju iz mladosti, ali se prisetila i najtežeg trenutka u karijeri.

- Prvi odlazak na Kanski festival bio je sa filmom Vojnik, pre Skupljača. Uredno sam najavila Narodnom pozorištu zauzeće, imala alternaciju i odsustvovala dva dana. Nagrađena sam otkazom koji mi je uručen od strane Suda časti, u kojem su bile Mira Stupica i Divna Đoković. Nikom se to nije dogodilo nikad. A ja više nisam kročila u Narodno pozorište. Surovo kažnjena, na čuđenje kolega i profesora, napustila sam teatar i posvetila se filmu i muzici. Iako je sve ukazivalo na to da sam bila rasna pozorišna glumica, što superiorno mogu da kažem, dala sam malo u pozorištu. Na Niškim susretima, kada sam iz mraka zapevala ''Đelem, Đelem'', 30 godina kasnije, Mira Stupica je plakala, ridala i uzvikivala ''Bravo'' - napisala je Olivera Katarina, a na iznenađenje mnogih Lidija Vukićević se oglasila i poistovetila sa koleginicom.

 

 

- Nešto slično mi se dogodilo u istom pozorištu. Ljubim te Olivera - napisala je Lidija Vukićević.

BONUS VIDEO